Rreth Shërbimeve Tona

Në Brilant, ne jo vetëm që krenohemi që jemi një kompani udhëheqëse e makinave me qira që ofron makina me cilësi më të mirë dhe shërbime shumë efikase, por jemi gjithashtu një kompani që plotëson çdo nevojë tuajën, duke ju çuar kudo që dëshironi të shkoni.

 

Këtu çdo kohë

Mund të na kontaktoni sa herë që të mundeni dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju mund të merrni me qira një makinë çdo ditë në çdo vend të Shqipërisë.

Makinat më komode

Makinat tona do të jenë shoqëruesi juaj më i besueshëm dhe do ta bëjnë gjithçka më të lehtë. Na besoni dhe ne do t'jua bëjmë pushimet më të mira.

Profesionistët e
makinave në shërbimin tuaj

Ne kemi vite që e bëjmë këtë. Ne e dimë se çfarë keni nevojë dhe çfarë meritoni. Më të mirën e mundshme. Ne sigurohemi që të përjetoni pushime të mrekullueshme në një makinë të rehatshme.

Shiko Çmimin Më Të Lirë
Në Qytet

Çmimet sipas muajve për një makine të vogël

Toyota Yaris

1 Tetor - 30 Prill

Toyota Yaris

1 Korrik - 31 Gusht

Toyota Yaris

1 Maj - 30 Qershor

Stafi Ynë i Kualifikuar

Brilant mbetet një biznes familjar me një qëllim në mendje për klientët tanë: të tejkalojnë pritjet tuaja për shërbimin dhe vlerën e përgjithshme.

PËRVOJA E KLIENTIT
95%
PASTËRTIA
90%
VLERËSIMET PËR STAFIN TONË
85%
VLERËSIMET PËR MAKINAT TONA
95%

Zgjidhni Makinën Tuaj Të Preferuar

Ju mund të mbështeteni tek ne për të siguruar automjetin e përsosur për nevojat tuaja të transportit. Filloni udhëtimin tuaj tani!

Toyota Yaris 434

2007

Mercedes Viano

2013

Toyota Yaris 231

2008

Galeria e Brilantit

Hidhini një sy makinave tona dhe zgjidhni atë që ju përshtatet më shumë

sq